Werken bij GBLT

Houd jij van uitdaging? Werk je graag in een team? Ben je klantgericht, betrouwbaar, en bereid jezelf te ontwikkelen?

Onze organisatie

GBLT regelt belastingen voor vijf waterschappen en zeven gemeenten in het oosten van het land. Ook voeren we de Wet WOZ uit. Wij versturen zo’n twee miljoen aanslagen per jaar aan bedrijven en inwoners. Daarbij staat voor ons de kwaliteit van ons werk altijd voorop.

Ons kantoor staat in Zwolle, vlakbij het station.

Bij GBLT werken ruim 180 enthousiaste professionals op het gebied van belastingen

Samen vormen zij een hecht en enthousiast team. Zij werken veel met computersystemen, want een steeds groter deel van ons werk wordt digitaal. Maar ook het contact met bedrijven, eigenaren en inwoners is en blijft een belangrijk onderdeel van hun werk.

GBLT is een inclusieve werkgever. Onze samenleving bestaat uit veel verschillende mensen met verschillende achtergronden. Wij maken graag gebruik van al dat talent.

Wat verwachten wij?

Er vinden grote ontwikkelingen plaats in de wereld van lokale belastingen. Ons werk verandert steeds. Wij verwachten daarom van onze medewerkers dat zij willen bewegen en zich willen ontwikkelen.

Daarnaast stellen we hoge eisen aan de betrouwbaarheid van medewerkers. GBLT werkt namelijk veel met gevoelige informatie.

Omdat medewerkers veel met gegevens omgaan, vinden we het ook belangrijk dat ze precies kunnen werken.

Wat bieden wij?

We bieden uitdagend werk met veel verantwoordelijkheid. GBLT heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuzebudget en een goede reiskostenvergoedingenregeling.

Onze medewerkers hebben veel ruimte om zelf hun werktijden in te delen en thuis te werken. En ze krijgen volop de kans zichzelf te ontwikkelen.

Vacatures

Bekijk de menubalk rechts voor vacatures.