GBLT stuurt vanaf 2022 aanslagen gemeentebelastingen in Ommen

21 december 2021

Vanaf 1 januari 2022 werkt de gemeente Ommen samen met GBLT. Vanaf 2022 legt GBLT gemeentebelastingen op in de gemeente. Daarnaast stelt GBLT WOZ-waardes vast. GBLT verstuurt al langer de aanslagen voor waterschapsbelastingen in Ommen.

Wat verandert er voor u?

Woont u in Ommen, of heeft u er een bedrijf? Dan ontvangt u vanaf 2022 uw waterschapsbelastingen, gemeentebelastingen en de WOZ-waarde zoveel mogelijk op één aanslagbiljet. U betaalt deze belastingaanslagen aan GBLT.

Waarom werkt de gemeente Ommen vanaf 2022 samen met GBLT?

De gemeente Ommen werkt met GBLT samen om het voor u makkelijker te maken. Zo stuurt GBLT vanaf komend jaar al uw belastingaanslagen voor gemeente- en waterschapsbelastingen. U regelt zaken rond verschillende belastingen daardoor snel en makkelijk op dezelfde plek.

Wilt u meer informatie?

  • Ga naar de speciale informatiepagina op onze site over Ommen.
  • Inwoners van en bedrijven in Ommen krijgen deze week een brief. Hierin leest u meer over de samenwerking tussen Ommen en GBLT.
  • In sommige situaties ontvangt u een brief met meer informatie. U krijgt bijvoorbeeld een brief als u uw gemeentebelastingen automatisch in delen betaalt (automatische incasso).
  • In het voorjaar organiseren wij een informatieavond. U kunt daar al uw vragen stellen over uw belastingaanslag van GBLT. Houd deze website in de gaten voor meer informatie.